Известие

Collapse
No announcement yet.

Всичко за Alfa Romeo 149 (Giulietta)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ето я истината:
    i taq na nishto ne mqsa unikalna e demek
    Тука цитирам един все още Алфист.
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
      Съвсем прясно видео : http://www.youtube.com/watch?v=_GOuEub-dMk
      http://www.youtube.com/watch?v=mJPtcLc4GQY И втора част на Зимния тест в Швеция
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение

А сравненията с Киа Рио са малко несериозни между другото
        Абсолютна Киа е А Митко е Шевролет Спаркс Каквато и техника да им набъкат вътре, отвънка ще си е Киа Рио с лед светлини
        1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
        1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
        2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

• Първоначално публикувано от MainaCore Покажи съобщение
          Абсолютна Киа е А Митко е Шевролет Спаркс Каквато и техника да им набъкат вътре, отвънка ще си е Киа Рио с лед светлини
          Това не е случайно
          Киа и Шевролет имат стабилни позиции на американския пазар.
          Американеца ще си купи Киа Рио ама много по-бърза и с фешън светулки по фаровете

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Конфекция

Comment

• киа сиийд мисля, че имате предвид , между другото...
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

• Виж си подписа и го сравни с Жулиетата...

Comment

• да сравняваме жулиета с брера/159 е като да сравняваме зелка с порцеланова ваза
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                    да сравняваме жулиета с брера/159 е като да сравняваме зелка с порцеланова ваза
                    това, че е по-нисък клас значи ли, че трябва да е невзрачна?

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                      това, че е по-нисък клас значи ли, че трябва да е невзрачна?
                      е що ми слагаш думи в устата ?

просто твърдя, че е грозна, особено предницата... (всъщност задницата и профила ми харесва)
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

• Не знам възможно ли е да се конкурираш по размери, пространство и т.н. с колите от този клас, които всички заприличаха на маршрутки и в същото време да запазиш ниска предница, остри линии и ниска стойка. Чисто конструктивно е трудно май, май. А и на тая трътлеста заднница и просторна кабина, как да и сложат предница тип 159? Ще прилича на риба-рак.
                        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                        Mazda 6 2.3 2005
                        sigpic

Comment

е що ми слагаш думи в устата ?

просто твърдя, че е грозна, особено предницата... (всъщност задницата и профила ми харесва)
                          Не ти слагам думи..
                          Задавам въпрос само
                          Според мен, щом могат да нарисуват най-красивия седан, трябва да могат да нарисуват и най-красивия хечбек ( а те могат).
                          Обаче излиза , че не е важно да е красиво , а е важно да се продава...

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                            Не знам възможно ли е да се конкурираш по размери, пространство и т.н. с колите от този клас, които всички заприличаха на маршрутки и в същото време да запазиш ниска предница, остри линии и ниска стойка. Чисто конструктивно е трудно май, май. А и на тая трътлеста заднница и просторна кабина, как да и сложат предница тип 159? Ще прилича на риба-рак.
                            ще се позанимая с някоя друга скица по темата като се докопам до таблета си, че не е в мен, и ще ти покажа какво имам предвид
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

• аз да споделя една случка....

Един приятел, собственик на Опел, ми праща две снимки по скайп. Тегля ги аз. Отварям ги и какво да видя.
                              Задниците на новата Астра и новата Жулиета.
                              Малко или много Жулиетата му е заприличала на Астра... как да коментирам това нещо?! Замълчах си.

Замислям се, дали е можело да сравнят 147, 145, 33, Алфазуд дори с някой от конкуренцията ...

www.ClassicCar-bg.com

Comment

да сравняваме жулиета с брера/159 е като да сравняваме зелка с порцеланова ваза
                                Точно. Тук говорим за дизайн предполагам...
                                Предницата е просто оТвраТтт !!!
                                Задницата и на мен ми харесва, но...
                                Last edited by cyberhill; d.m.y г., 11:57.

Comment

Working...
                                X