If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абсолютна Киа е А Митко е Шевролет Спаркс Каквато и техника да им набъкат вътре, отвънка ще си е Киа Рио с лед светлини
Това не е случайно
Киа и Шевролет имат стабилни позиции на американския пазар.
Американеца ще си купи Киа Рио ама много по-бърза и с фешън светулки по фаровете
Не знам възможно ли е да се конкурираш по размери, пространство и т.н. с колите от този клас, които всички заприличаха на маршрутки и в същото време да запазиш ниска предница, остри линии и ниска стойка. Чисто конструктивно е трудно май, май. А и на тая трътлеста заднница и просторна кабина, как да и сложат предница тип 159? Ще прилича на риба-рак.
просто твърдя, че е грозна, особено предницата... (всъщност задницата и профила ми харесва)
Не ти слагам думи..
Задавам въпрос само
Според мен, щом могат да нарисуват най-красивия седан, трябва да могат да нарисуват и най-красивия хечбек ( а те могат).
Обаче излиза , че не е важно да е красиво , а е важно да се продава...
Не знам възможно ли е да се конкурираш по размери, пространство и т.н. с колите от този клас, които всички заприличаха на маршрутки и в същото време да запазиш ниска предница, остри линии и ниска стойка. Чисто конструктивно е трудно май, май. А и на тая трътлеста заднница и просторна кабина, как да и сложат предница тип 159? Ще прилича на риба-рак.
ще се позанимая с някоя друга скица по темата като се докопам до таблета си, че не е в мен, и ще ти покажа какво имам предвид
Един приятел, собственик на Опел, ми праща две снимки по скайп. Тегля ги аз. Отварям ги и какво да видя.
Задниците на новата Астра и новата Жулиета.
Малко или много Жулиетата му е заприличала на Астра... как да коментирам това нещо?! Замълчах си.
Замислям се, дали е можело да сравнят 147, 145, 33, Алфазуд дори с някой от конкуренцията ...
Comment